Prânz raw-vegan (un prânz ușor pentru cei care preferă hrana crudă)
Tot de la doamna Bianca Matei – vă prezentăm o altă rețetă folosit în primăvara aceasta pentru a-și asigura masa de prânz din timpul zilei. Această salată ușoară, dar și sățioasă, poate fi făcută în mai multe variante (funcție de ingredientele pe care le găsiți) și poate fi ușor luată într-o caserolă la serviciu.
Ingredientele sunt:
- Salata verde
- Ridichi
- Rosii cherry
- Ceapa
- Chives – din belsug
- Mult patrunjel
- Masline verzi bio mari umplute cu migdale (le-am tinut vreo 3 zile in apa in frigider pt ca erau sarate / alteori alternez cu avocado si atunci inlocuiesc ridichia cu ardei rosu).
- Castravete
- Amestec de seminte, nuci, stafide
Doamna Bianca spune:
”Se pastreaza bine si a doua zi intr-o caserola de sticla la frigider si constituie pranzul meu de la serviciu. E foarte foarte satioasa!”
Iar eu adaug un comentariu – arată și foarte bine (nici nu mai întreb cât de bine miroase, cu atâtea ”bunătăți” în compoziție!).